VesaPomell

Tarvelähtöinen uusi bisnes Suomelle ja EU:lle?

Tulen käsittelemään blogissani muutamia ajatuspolkuja tavoitteella saada suomalaisille ja EU:n kansalaisille uutta työtä ja toimeentuloa. Vien teidät ensin kauas tulevaisuuteen, koska olen itse kuljettanut itseäni ensin "faktoja tiedostaen" sinne ja palannut sieltä "kaukaa" uudistuneena arkeen. Olen insinööri ja minulle ei "jutustelu" paljon paina. Tarvitsen faktoja. Lopulta tulen miettimään miten kaikesta "tästä" voisimme me suomalaiset saada bisnestä itsellemme ja EU:n muille yhteiskunnille.

Hypätäänpäs tällä ensimmäisellä kerralla kauas tulevaisuuteen:

Sain insinööri-lukijana Valomerkki.fi sivuston toimittajan laatimaan artikkelin, jossa on erinomaisella tavalla taustaa tulevasta elämästä maapallolla.

http://www.valomerkki.fi/aiheet/elama/maailmanloppu-on-tulossa-siirretaa...

Eli maapallon elämä tulee joskus kuolemaan.

Maapallon siirron mahdollisuus on häviävän pieni ajatellen sitä nyt 2016 vuonna todeksi.

Mutta jos käytämme vuosittain asevarusteluun 1600 MRD$, niin miksemme käyttäisi niitä rahoja elämän lisäajan saamiseen eikä toistemme tappamiseen. Mielestäni tappaminen on turhaa, koska aurinko tulee tappamaan meidät "ilmaiseksi" :)

Seuraavilla kerroilla tulen kertomaan myös lisää siitä, mitä ja miten yhden sotakoneen hinnalla saisi ostettua ja kehitettyä uutta bisnestä suomalaisille.

Mutta nyt ensimmäisellä kerralla keskitymme tuon nettiartikkelin sisällön tajuamiseen ja perustan luomiseen sille uudelle liiketoiminnalle, joka saattaisi olla mahdollista aloittaa nyt vuonna 2016.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän VesaPomll kuva
Vesa Poméll

2.blogi:

Tiedätte, että maapallolla on ainakin 2.4 miljardia kristittyä ja muut uskovat sen lisäksi. Kuitenkin miljardeja ihmisiä istuu kirkoissa ja rukoilee rauhaa tulevaksi. MUTTA. Puhe ja varsinkaan mumina ei tuo rauhaa yhtään todemmaksi.

Olen itse 1600-luvulla Puumalan kirkkoherrana toimineen perillinen, jonka esi-isän yhden haaran Turkulainen oli saanut aatelisarvon. Itse en liityy mitenkään tuohon sukuhaaraan, paitsi esi-isämme osalta. http://www.riddarhuset.fi/svenska/atter_och_vapen/...

Joten olen itse harrastanut kirkossa istumista noin 1000 kertaa ja tajunnut lopulta em. lauseeni todeksi. Kirkoissa vaan mumistaa rauhasta. Ei tehdä itse mitään tai OIKEAMMIN KUKAAN EI TARJOA TAVALLISILLE IHMISILLE MAHDOLLISUUKSIA "OSTAA" PALVELUNA RAUHANRAKENNUSTA.

Yhtäältä asevarusteluun käytetään jokainen vuosi 1600 MRD Dollaria. Sotiminen on "HUUHAATA" parhaasta päästä. Koska aurinko tulee tappamaan kaiken elämän maapallolta niin sen takia sotiminen on huuhaata.

Mutta josta perustaisimme KILPAILEVAN HUUHAAN?

Se olisi nimeltään MAAPALLON LISÄAJAN SAAVUTTAMINEN niillä rahoilla, joita nyt käytetään asevarusteluun.

Ja iso "pihvi" tässä on se, että nuo kirkoissa rauhaa rukoilevat voisivat todeta rukoilun auttaneen ja siten olisivat onnellisia omasta osuudestaan Jumalan -käden kautta :)

Insinöörit ovat fyysikoiden ja kemistien kanssa ainoita ammattiryhmiä, jotka osaavat kehittää aseita. Todellakin.

Nämä insinöörit tuskin haluavat kehittää elämää tappavia aseita VAAN varmaan enemmän mielellään ELÄMÄÄ PELASTAVIA juttuja. Heillä melkein kaikilla on perheet ja lapset...

Joten kupaka teistä osaisi "leipoa" uuden bisneksen MAAPALLON SIIRROSTA ja laittaa sen suomalaisten johdettavaksi Espoosta?

Vesa

Toimituksen poiminnat